Your search results

Prednosti života u stanu u odnosu na kuću

Postavljeno od strane admin on 27 maja, 2014
0
Veoma važna prednost stana je i veća bezbednost stanara, pošto se podrazumeva da postoje ugrađeni interfoni, zaključavanje ulaznih vrata i drugo, a tu je i život u grupi, odnosno okruženi ste komšijama.
Takođe, ukoliko je stan okružen drugim stanovima i ima samo jednu fasadu, treba vam manje energije za zagrevanje.
– Kod objekata novije izgradnje po uslovima energetske efikasnosti ugrađene su potrebne izolacije fasada, pa je utrošak toplotne energije manji. Takođe, kod takvih objekata parking je siguran (garažna mesta ili parking zatvorenog tipa na građevinskoj parceli).
ODRŽAVANJE
Život u stanu ne podrazumeva veliku predanost kada je u pitanju održavanje vašeg stambenog prostora. Svoj stan veoma lako, brzo i povoljno možete održavati čistim i urednim.
KOMFOR
Od mogućnosti i individualnog izbora zavisi i nivo komfora u stanu. Međutim, s obzirom na to da se stambene zgrade uglavnom nalaze u blizini svih potrebnih sadržaja veliki komfor je imati na dohvat ruke teretanu, prodavnicu, park, pijacu i druge potrebne sadržaje.
TROŠKOVI
SŠto se troškova stanovanja tiče, život u stanu ne donosi velike troškove mesečnih režija ni održavanja. Uz dobru organizaciju možete kontrolisati svoju potrošnju i prilagoditi je svojim mogućnostima.
STIL ŽIVOTA
Stan je idealan izbor za sve one koji vode aktivan život ubrzanog tempa, nezavisno od toga da li su samci ili imaju porodicu. Stanari koji se odluče na život u stanu sigurno provode mnogo vremena izvan svog doma, bilo da su primorani poslom, bilo da uživaju u raznim događanjima i spoljašnjim aktivnostima.

Uporedi listinge