Kako do nas?

Ive Lole Ribara 82, Bačka Palanka

Radno vreme

Ponedelja- Petak 07:00 - 16:00h
Subota 07:00 - 16:00h
Nedelja Zatvoreno
click to enable zoom
učitavanje...
We didn't find any results
otvori mapu
Pregled Roadmap Satellite Hybrid Terrain Moja lokacija Pun ekran Prethodno Sledeće
Your search results

CCSystem Bačka Palanka

Ive Lole Ribara 82, Bačka Palanka
Od osnivanja do danas, preduzeće se specijalizovalo u oblasti investiranja i pružanja usluga u izvođenju građevinskih radova u visokogradnji, kao i završnim građevinskim radovima. Prepoznavajući potrebe i zahteve kupaca, uz insistiranje na kvalitetu, ažurnosti, poštovanju rokova za završetak radova, kao i prihvatljivim cenama, preduzeće se u prethodnom periodu izborilo za svoje mesto na tržištu.
CC SYSTEM posluje isključivo u pravcu poboljšanja kvaliteta svojih usluga i proizvoda koje nudi na tržištu, a sve u skladu sa međunarоdnim standardima, uknjiženim nepokretnostima i jasnom cenovnom politikom.
Posedujemo višegodišnje iskustvo u građevinskim radovima, gde iza sebe imamo veliki broj uspešnih projekata, dokaz su našeg kvalitetnog pristupa radu.
Bavimo se izvođenjem građevinskih radova na porodičnim objektima, kućama, igralištima, halama i ostalim poslovnim objektima.
Naš tim čine inženjeri sa višegodišnjim iskustvom koji okupljaju tim iskusnih profesionalaca u svom poslu, kao i agenti prodaje koji će vam dati najbolji savet za izbro prave nekretnine za vas.

Kontaktirajte nas

Uporedi listinge